Tvättstugan

Vi har infört ett nytt bokningssystem för tvättstugan – Bokatvättid.se.

Med bokningssystemets app kommer du kunna boka och avboka tider var du än befinner dig. Saknar man smartphone så finns självklart även möjlighet att boka via hemsidan bokatvättid.se eller på den nya digitala bokningstavlan som finns uppsatt.

Komma igång

För att boka behöver ni ert lägenhetsnummer och den pinkod som ni finner högst upp till höger på informationsbladet ni fått av föreningen.

Saknar du inlogg eller pinkod? Kontakta Bokatvätttid på info@bokatvattid.se eller 0734-96 00 00

Boka via hemsidan

Gå till bokatvättid.se klicka på länken ”logga in” längst upp till höger. Logga in genom att söka och välja Brf Vapensmeden. Ange därefter lägenhetsnummer samt pinkod och slutligen klicka på logga in.

För att boka via appen

Ladda hem bokningsappen som heter ”Boka tvättid”, finns för både Android och iOS. Efter installationen av appen logga in genom att söka och välja Brf Vapensmeden. Ange därefter lägenhetsnummer samt pinkod och slutligen klicka på logga in.

Funktioner i appen & färgkoder i kalendern: Boka och avboka tider – köa på tider – skicka och ta emot meddelanden – byta pinkod – lista dina bokningar – påminnelser. Vit – lediga tider finns. Grön – jag har en tid bokad. Röd – inga lediga tider. Orange – jag köar på en tid. (möjligt via appen och webben)

Använda bokningstavlan

Aktivera skärmen genom att klicka med fingret på den. Då visas en kalender med veckans alla tider. Vit färg innebär att tiden är ledig och kan bokas, röd färg betyder att tiden är bokad. För att visa nästa eller föregående vecka, klicka på riktningspilarna högst upp i skärmens vänstra respektive högra hörn.

Boka tid/avboka tid

  • För att boka. Leta upp ledig tid, när den är funnen, klicka då på rutan med den tiden, därefter anges pinkoden följt av OK-knappen. Denna tid är härmed bokad och visas röd.
  • För att avboka. Leta upp tiden som ska avbokas, klicka därefter på den och ange pinkoden följt av OK-knappen.

En (1) bokning åt gången är tillåten och nästa tid kan bokas när bokat tvättpass är slut eller om pågående tvättpass avbokas/släpps.

Mer information och instruktioner finns bredvid bokningstavlan och på hemsidan, bokatvättid.se under fliken FAQ.

Kontakt

Kontakta oss på Bokatvättid.se via mail eller telefon.

info@bokatvattid.se

0734-96 00 00

OBS! Mattor får inte tvättas i tvättmaskiner då dessa endast är avsedda för hushållstvätt.